Teška tjelesna ozljeda u pokušaju

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom koji se sumnjiči da je sinoć, u svojoj obiteljskoj kući u okolici Zadra, fizički zlostavljao svoju bivšu nevjenčanu suprugu (44). 33-godišnjak ju je zaključao u svoju kuću, gdje je došla s njim na razgovor nakon što se sredinom srpnja odselila te ju fizički napao, a potom zabio injekciju u ruku, koju je prethodno izvukao iz svoje ruke.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom koji se sumnjiči da je sinoć, u svojoj obiteljskoj kući u okolici Zadra, fizički zlostavljao svoju bivšu nevjenčanu suprugu (44).

33-godišnjak ju je zaključao u svoju kuću, gdje je došla s njim na razgovor nakon što se sredinom srpnja odselila te ju fizički napao, a potom zabio injekciju u ruku, koju je prethodno izvukao iz svoje ruke.

U Općoj bolnici Zadar utvrđeno je da je zadobila lakše tjelesne ozljede. Ubrzo nakoj dojave, policija ga je uhitila i u vidno alkoholiziranom stanju dovela u prostorije policije.
 
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnje, Protupravnog oduzimanja slobode i Teške tjelesne ozljede u pokušaju, 33- godišnjak će uz kaznenu prijavu biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.
 


Stranica