Zadar- uhićeni počinitelji krađa i provala

Slika PU_ZD/lisice01.jpg

Obojica su jučer poslijepodne privedena istražnom sucu Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem u pokušaju.

Foto: Ilustracija

U srijedu, 25. kolovoza, oko 2 sata, policijski službenici I PP Zadar prilikom obavljanja redovitih zadaća uočili su na da je alarmni uređaj na benzinskoj crpki Europetrol u Zatonu posprejan pur pjenom.

Ubrzo zatim policijski službenici su između Zatona i Petrčana zaustavili vozilo u kojem se nalazio 28-godišnjak iz Zagreba koji je uhićen. Tijekom kriminalističkog istraživanja uhićen je i 32-godišnjak, također iz Zagreba. Obojica su jučer poslijepodne privedena istražnom sucu Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem u pokušaju. 

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom sa vinkovačkog područja, koji je uhićen u utorak, 24. kolovoza, nakon što su građani dojavili policiji da ga zatekli u krađi torbice. Utvrđeno je da je sa plaže u Diklu otuđio pojasnu torbicu njemačkog državljanina (49). Protiv 50-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

 


Stranica