Zbog krađe skutera osumnjičen 24-godišnjak, a zbog prikrivanja kaznenog djela dva 20-godišnjaka i 26-godišnjak

Slika /2022/POLICIJA/policija natpis.jpg

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policija je protiv osumnjičenika ponijela kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanja nad 24-godišnjakom zbog krađe te dvije muške osobe u dobi od 20 godina i jedne u dobi od 26 godina zbog prikrivanja kaznenog djela.  

Naime, 24-godišnjaka se sumnjiči da je s nedjelje na ponedjeljak, 16./17. listopada 2022. godine na području Gaženice, na štetu 40-godišnjaka iz dvorišta obiteljske kuće otuđio skuter Gilera zadarskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazili dokumentacija i kaciga, ukupne vrijednosti oko 10 tisuća kuna.

Nadalje, 26-godišnjaka i dvojicu 20-godišnjaka se sumnjiči da su znajući da je skuter pribavljen počinjenjem kaznenog djela krađe, pomagali i sudjelovali u skrivanju otuđenih predmeta.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 24-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe, a protiv ostale trojice osumnjičenika podnosi se kaznena prijava zbog prikrivanja kaznenog djela.
 

Stranica