Zatečeni u prometu bez položenih vozačkih ispita

Slika /PU_ZD/auto_policija01.jpg

Dvojica vozača zatečena kako upravljaju vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a jedan kako bez položenog ispita upravlja neregistriranim motociklom

Foto: Ilustracija

U petak u 08 sati u Zadru, policijski službenici su zatekli 24-godišnjeg vozača kako prije stjecanja prava na upravljanje upravlja motociklom bez registarskih oznaka. Isti je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.
 
Sinoć oko 19.20 sati u  Zadru, na križanju ulica Slavka Batušića i 84.Gardijske bojne HV termiti, 23-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje upravljajući otuđenim vozilom, a pod utjecajem alkohola od 2,89 g/kg izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjena.
 
Noćas u 1.40 sati  u ulici 4. gardijske brigade HV u Zadru, policijski službenici su zatekli 45-godišnjeg vozača kako prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja VW Polom (KR) pod utjecajem alkohola od 1,54g/kg. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjena.
 

Stranica