Zapljena opojne droge - prekinuta ruta do Zadra

Slika PU_ZD/slika zapljene heroina.jpg

Danas su, policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU zadarske, dovršili kriminalističko istraživanje nad tri muškarca u dobi od 32, 34 i 39 godina iz Zadra i jednim 34-godišnjakom iz područja Donjeg Srba, zbog sumnje da su se bavili preprodajom heroina

Foto: PU zadarska

Danas su, policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU zadarske, dovršili kriminalističko istraživanje nad tri muškarca u dobi od 32, 34 i 39 godina iz Zadra i jednim 34-godišnjakom iz područja Donjeg Srba, zbog sumnje da su se bavili preprodajom heroina.

32 i 34-godišnjaci zatečeni su u ponedjeljak, u prijepodnevnim satima, u blizini Posedarja nakon što su iz skrovišta izvadili opojnu drogu heroin, u količini od 100 grama. Kod 34-godišnjaka policijski službenici pronašli su i preciznu vagu te tvar za miješanje s heroinom. Sumnja se da su 34 i 39-godišnjaci ovaj heroin kupili prethodnog dana od 34-godišnjaka s područja Srba s namjerom daljnje prodaje na zadarskom narko-tržištu.

Naknadnom pretragom stana 34-godišnjaka u Zadru policajci su pronašli jedan paketić s manjom količinom heroina. Izvršena je i pretraga kuće 34-godišnjaka u Donjem Srbu gdje su policajci pronašli 270 grama heroina, 755 grama marihuane, dvije precizne vage, pribor za pakiranje i nekoliko desetaka tisuća eura za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge. Ovog muškarca sumnjiči se i da je prošle godine, u okolici Srba zasadio i plantažu od 222 stabljike marihuane, koju su policijski službenici pronašli i uništili u kolovozu prošle godine.

Pronađena droga čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko stotina tisuća kuna i drugi predmeti su im oduzeti, a protiv svih državnom odvjetništvu podnijeta  je kaznena prijava zbog zlouporabe opojnih droga.          



Stranica