Zahvalnica Policijskoj upravi zadarskoj povodom gostovanja akrobatske grupe „FRECCE TRICOLORI“

  • Slika /PU_ZD/slike/zahvala HV 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Zahvalnica HRZ-a Policijskoj upravi zadarskoj povodom zajedničkih aktivnosti Akrobatske grupe „Krila Oluje“ i Akrobatske grupe „Frecce Tricolori

Foto: PU zadarska
 
Vođa akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva „Krila Oluje“ satnik Darko Belančić uručio je danas zahvalnice institucijama Zadarske županije i Grada Zadra za pruženu potporu u organizaciji uvježbavanja programa akrobatske grupe talijanskog zrakoplovstva „Frecce Tricolori“ kojeg su izveli   4. travnja 2019.godine u Zadru.
Uz satnika Belančića zahvalnice je potpisao i vođa „Frecce Tricolora“ bojnik Stefano Vit,  čime se dodatno naglašava zahvalnost za pripremu i provedbu treninga jedne od najpoznatijih svjetskih akrobatskih grupa.
Predstavnike lokalne zajednice pozdravio je i načelnik stožera 93. zrakoplovne baze pukovnik Boris Panić naglasivši kako je ponosan na postignuća „Krila Oluje“, a suradnju zrakoplovne baze sa lokalnom zajednicom ocijenio iznimno uspješnom.
Tako su zahvalnice pored Policijske uprave zadarske primili predstavnici Zadarske županije, Grada Zadra, Lučke kapetanija Zadar te Jedriličarskog kluba „Uskok“.
Satnik Belančić tom je prigodom kazao kako su unatoč jakom jugu sve službe lokalne zajednice učinile sve kako bi događaj protekao sigurno i u skladu standarda koji su postavljeni za odvijanje uvježbavanja iznad zadarskog kanala.
Uputio im je riječi zahvale:„U ime „Frecce Tricolora“ i „Krila Oluje“ upućujem vam još jedanput našu zahvalnost za pomoć prilikom gostovanja „Frecce Tricolora“ u Zadru. Sve je funkcioniralo besprijekorno, a nadamo se kako smo time doprinijeli jednom lijepom i nadasve atraktivnom događaju u Gradu Zadru koji postaje tradicija i gdje će naša suradnja dolaziti još više do izražaja“.
U ime lokalne zajednice na prijemu se zahvalio zamjenik župana Zadarske županije Šime Mršić kazavši kako će Grad Zadar i Zadarska županija i nadalje podupirati ove aktivnosti koji su izvrsna promocija zadarskog kraja i tom  smislu „Krila Oluje“ postaju svojevrsni prepoznatljivi znak ne samo Hrvatske vojske nego i Zadra“.
Zahvalnicu za izniman doprinos u provedbi zajedničkih aktivnosti Akrobatske grupe „Krila Oluje“ i Akrobatske grupe „Frecce Tricolori“ u ime PU zadarske primio je zapovjednik Interventne jedinice policije - Hrvoje Galešić i voditeljica OKC-a, Sandra Poljak Jurinčić.

Stranica