Utrka "WINGS FOR LIFE WORLD RUN" - preporuke vozačima

  • Slika /PU_ZD/sport/wings 6.JPG
  • Slika
  • Slika

Preporuke vozačima za nedjelju 08. svibnja 2022.godine za vrijeme odvijanja utrke "WINGS FOR LIFE WORLD RUN" u Zadru

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 08. svibnja  promet će se odvijati uz posebnu regulacija zbog održavanja utrke WINGS FOR LIFE RUN na dionicama:

1. od 09.15 do 14,00 sati  Liburnska obala - Ulica Narodnog lista 
2. od 11.45 do 14.00 sati   Liburnska obala – Ulica O.K. Tomislava      
3. od 12.00 do 14.00 sati  Zrinsko-Frankopanska Ulica – Put Murvice – dr. Franje Tuđmana – Ante Starčevića
4. od 12.15 do 14.15 sati  Ulica 4. GBR - 84. Bojne HV „Termiti“ do izlaza iz Zadra, promet u smjeru juga 
5. od 12.30 do 14.30 sati  na dionici ceste  D8 – Bibinje – Sukošan – Sv. Petar – Turanj – Sv. F. i Jakov – Biograd – Pakoštane -  Drage, do granice sa Šibensko-kninskom županijom, promet će se odvijati uz posbenu regulaciju po dionicama sukladno kretanju trkača.

U vremenu od 11.30 do 14.00 sati ulaz odnosno izlaz vozilima sa zadarskog poluotoka neće biti moguć preko križanja Jazine. 

 U vremenu od 12.30 do 16.00 sati cjelokupni promet u oba smjera, državnom cestom od Zadra do Draga odnosno granicom sa Šibensko-kninskom županijom i nadalje u smjeru Primoštena će se odvijati uz posebnu regulaciju policijskih službenika i to po dionicama sukladno kretanju trkača.

 Savjetuje se vozače da u navedeno vrijeme u što manjoj mjeri koristiti ulice, koje su ujedno obilazni pravci za kretanje vozila:
 
- Ulica dr. Franje Tuđmana
- Ulica V. Mačeka
- Ulica braće Miroslava i Janka Perica
- Ulica Franka Lisice
- Ulica Put Murvice
- Ulica II. Zasjedanja ZAVNOH-a
 
 
Savjetujemo da se u navedena vremena izbjegavaju navedeni cestovni pravci i koriste alternativni pravci. Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i povećani zastoji prometa, stoga molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i da poštuju zapovjedi, upute i smjernice policijskih službenika na terenu, te upute redarske službe organizatora utrke, kako svojim ponašanjem ne bi ugrozili vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Obavještavamo građane da će policija, na dan održavanja javnog okupljanja, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja vršiti snimanje na mjestima održavanja javnog okupljanja na području grada Zadra (Poluotok) kao i duž cijele trase kretanja trkača.
 

Stranica