Upravni poslovi- rezervirajte termin za izradu dokumenata putem mobilne aplikacije ili podnesite zahtjev online

Slika /2022/redomat3.jpg

Za izradu dokumenata ne trebate čekati u redovima na šalterima, podnesite zahtjev online!

Foto: Ilustracija

Putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr građani mogu rezervirati svoj termin za izradu osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole na Odjelu za upravne poslove Policijske uprave zadarske na adresi Put Murvice 9 u Zadru.
 
Aplikacijom, na jednostavan i brz način građani, putem svog pametnog mobitela ili računala osim zahtjeva za izradu osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole, mogu rezervirati i termin za preuzimanje osobne iskaznice, putovnice i vozačke dozvole te prijavu prebivališta i boravišta.

Mogućnost rezervacije termina zasigurno će doprinijeti smanjenju gužvi na Odjelu za upravne poslove budući da će u rezerviranom terminu građanin biti pozvan na prvi slobodan šalter. Upute za rezervaciju termina sadržane su unutar aplikacije.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup.hr ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada vam to najbolje odgovara.

Ujedno molimo građane da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj, te da u slučaju spriječenosti dolaska, otkažu svoj termin kroz aplikaciju.

Podsjećamo građane na mogućnost korištenje e-Usluge MUP-a RH putem sustava e-Građani, ne trebate čekati u redovima na šalterima, podnesite zahtjev online! 
Sve informacije - e-Usluge MUP-a RH

 
Također skrećemo pozornost, kako se u šalter sali Odjela za upravne poslove nalazi kiosk za aktivaciju osobnih iskaznica gdje građanima službenici pomažu u aktivaciji osobnih iskaznica. Aktiviranim osobnim iskaznicama građani dalje mogu koristiti elektroničke javne usluge sustava e-građani.

 
                                                                                                         


Stranica