Uhvaćeni kradljivci s plaže

Slika /PU_ZD/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom i 28-godišnjakinjom koje se sumnjiči za tešku krađu i tri krađe.

Foto:Ilustracija
  Naime, sumnjiči ih se da su u periodu listopada prošle godine do početka lipnja ove godine u Sv. Filipu i Jakovu provalili  u kuću u vlasništvu 77-godišnjakinje, odakle su otuđili televiziju i zračnu pušku.
  Također ih se sumnjiči da su u subotu u Sv. Filip i Jakovu, s plaže otuđili torbu s mobitelom i novcem u vlasništvu 37-godišnje državljanke Slovenije,  kao i da su u subotu u  Sv. Filip i Jakovu, iz mobilne kućice otuđili novčanik s novcem u vlasništvu 64-godišnjaka.
  Nadalje, sumnjiči ih se da su u nedjelju na plaži u Sv. Filipu i Jakovu s plaže otuđili dvije torbe  u kojima se nalazio novac, dva mobitela, kameru s priborom  u vlasništvu četiri mlađa državljanina Slovačke ( u dobi od 17 do 19 godine).
  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 40-godišnjak i 28-godišnjakinja uz kaznenu prijavu zbog teške krađe i tri krađe predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Stranica