Uhićeni provalnici i drski kradljivci

Slika PU_ZD/uhicenik01.jpg

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva maloljetnika u dobi od 15 godina koje se sumnjiči da su u petak u jutro, na Obali kneza Branimira u Zadru

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva maloljetnika u dobi od 15 godina koje se sumnjiči da su u petak u jutro, na Obali kneza Branimira u Zadru 70-godišnjoj ženi s vrata otrgnuli i otuđili zlatni lančić vrijedna nekoliko tisuća kuna.

            Nakon dovršenog istraživanja maloljetnici su uz kaznenu prijavu dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

     Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je, sredinom rujna u Zadru, otuđio automobil Fiat u vlasništvu 41-godišnjaka. Njega se također sumnjiči da je tijekom rujna provalio i u dvije agencije za otkup zlata, ugostiteljski objekt i prodavaonicu boja i lakova te otuđio novac i tehničke stvari vrijedne nekoliko tisuća kuna.

21-godišnjaka se tereti i da je potkraj rujna, zajedno s 20-godišnjakom iz Osijeka, provalio u prodavaonicu mješovite robe na Obali kneza Branimira u Zadru te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

            Nakon dovršenog istraživanja protiv oba državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teških krađa i krađe.



Stranica