Teška tjelesna ozljeda - dvovršeno kriminalističko istraživanje

Slika /PU_ZD/napad_sakama.jpg

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, koje se sumnjiče za tešku tjelesna ozljedu i sudjelovanje u tučnjavi.

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, koje se sumnjiče za kaznena djela teška tjelesna ozljeda i sudjelovanje u tučnjavi.
Naime, 24-godišnjaka se sumnjiči da je u subotu oko 00,30 sati u ugostiteljskom objektu u Gračacu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba,  teško ozlijedio 23-godišnjaka.
Protiv njega je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede.
Nadalje, 18 i 19-godišnjaka se sumnjiči da su tom prilikom sudjelovali u tučnjavi te je protiv obojice podnesena kaznena prijava zbog sudjelovanja u tučnjavi.
Također je protiv djelatnica navedenog objekta podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 19 .Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira ( točenje alkoholnog pića osobama pod utjecajem alkohola..).
Kriminalističko istraživanje se nastavlja u vidu utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile događaju i utvrđivanju prekršajne odgovornosti za sve sudionike narušavanja javnog reda i mira.
 

Stranica