Tehnički pregledi traktora na području Gračaca

  • Slika /PU_ZD/slike/traktori 1.20..jpg
  • Slika
  • Slika

Tehnički pregled traktora i priključnih vozila su obavili djelatnici stanice za tehnički pregled, kojom prilikom je obavljen tehnički pregled na ukupno 139 traktora

Foto: PU zadarska

Sukladno najavljivanoj pojačanoj aktivnosti u svezi registracije motornih vozila tipa traktori, priključna vozila i sl., na području Policijske uprave zadarske, odnosno u mjestima Gračac i Donji Srb, u dane od 22. do 30. rujna 2020.godine obavljen je tehnički pregled i produženje registracije za navedena vozila.

Tehnički pregled traktora i njihovih priključnih vozila su obavili djelatnici CVH, stanice za tehnički pregled, kojom prilikom je obavljen tehnički pregled izvan objekta stanice za tehnički pregled, na ukupno: 
  •  139 traktora,
  •   12 priključnih vozila.
 
Ističemo kako se ovakav vid tehničkog pregleda na području Postaje granične policije Gračac obavlja duži niz godina te na takav način osigurava tehnička ispravnost ove vrste vozila i sigurnost sudionika u prometu.

Nadalje, ovim  pozitivnim primjerom suradnje policije, CVH i lokalne samouprave, policija želi potaknuti  građane na odgovorno ponašanje u sudjelovanju u javnom cestovnom prometu vozilima tipa traktori, moto-kultivatori i sl.
 

Stranica