Sumnjiči ga se za iznudu i protupravno oduzimanje slobode

Slika /PU_ZD/auto_policija06.jpg

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za iznudu i protupravno oduzimanje slobode

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za iznudu i protupravno oduzimanje slobode.
Naime, sumnjiči ga se da je u utorak navečer oko 21.30 sati, kod sebe u kuću koja se nalazi na širem zadarskom području, pozvao 28-godišnjaka, nakon čega je zaključao vrata te uz prijetnje tražio novac, kojeg mu je navodno 28-godišnjak prethodno otuđio, optužujući ga za krađu.
Dalje, sumnjiči ga se da je u trenutku kada je 28-godišnjak pokušao otići, ograničio mu slobodu kretanja te mu nije dopustio izlazak iz kuće tako što je izvadio ključ iz brave. Nakon toga je 28-godišnjak pozvao policiju, te mu je tek po dolaskupolicijskih službenika omogućio izlaz iz kuće.
Uz kaznenu prijavu zbog iznude i protupravnog oduzimanja slobode, 63-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Stranica