Razriješeno više krađa i provala

Slika PU_ZD/policajac01.jpg

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom s otoka Ugljana, kojeg se sumnjiči da je početkom srpnja na Liburnskoj obali u Zadru provalio u kabinu ribarskog broda te otuđio alat vrijedan

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom s otoka Ugljana, kojeg se sumnjiči da je početkom srpnja na Liburnskoj obali u Zadru provalio u kabinu ribarskog broda te otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna.  Protiv 35-godišnjaka je državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad  37-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je potkraj lipnja na Narodnom trgu u Zadru, otuđio bicikl Bianchi u vlasništvu 40-godišnjaka vrijedan nekoliko  tisuća kuna. Protiv njega državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta je kaznena prijava zbog  krađe.

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad  23-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je, početkom lipnja na Autobusnom kolodvoru u Zadru otuđio mobitel Samsung u vlasništvu 40-godišnjaka vrijedan nekoliko  tisuća kuna. Protiv njega državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta je kaznena prijava zbog  krađe.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Zadra, koju se sumnjiči da je u proteklih šest mjeseci sustavno iz parfumerije u Širokoj ulici u Zadru otuđivala parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna.

     



Stranica