Pronađen ubrzo nakon dojave o krađi torbice s novcem

Slika /2021/policija.jpg

Sinoć nakon zaprimljene dojave kako je u Maslenici otuđena torbica s novcem, policijski službenici su brzom intervencijom zatekli jednu mušku osobu koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom te je priveli u prostoije policije

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad državljaninom Poljske u dobi od 47-godina, kojeg se sumnjiči za krađu.
Naime, sinoć nakon zaprimljene dojave kako je u Maslenici otuđena torbica s novcem, policijski službenici su brzom intervencijom zatekli jednu osobu koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom. Muškarac je oko ponoći zatečen u mjestu Maslenica, a na električnom biciklu kojeg koristi je pronađena otuđena torbica.

Muškarac je priveden u prostorije policije, gdje je utvrđeno da se radi o 47-godišnjem poljskom državljaninom, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,45 promila te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Sumnjiči ga se da je prethodno tijekom večeri dolazio više puta do kioska sa suvenirima gdje je kupio izložene predmete da bi zadnji put kada je došao do prodajnog mjesta, oko 22 sata, iz kioska otuđio torbicu s novcem u vlasništvu 37-godišnje vlasnice. Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja je dio otuđenog novca je pronađen i vraćen vlasnici.
Protiv stranog državljanina se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
 

Stranica