Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika /2021/prometna nesreća, poginuli.jpg

Danas, 14. studenog oko 14.05 sati na državnoj cesti DC-01 na predjelu Deringaja dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 33-godišnja vozačica automobila zadarskih registarskih oznaka

Foto: Ilustracija

Na mjestu događaja policija je provela očevid, a prema rezultatima očevida do prometne nesreće je došlo kada 33-godišnja vozačica, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljala automobilom iz smjera Gračaca prema Udbini te brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste, uslijed čega je u zavoju izgubila kontrolu nad upravljačem i desnim kotačima silazi van kolnika, nakon čega se vozilom vraća na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom automobila udara u uzdignutu zemljanu površinu od koju se odbija te prelazi preko obje prometne trake i zaustavlja se van ceste, uz rub kolnika.

Uslijed nekontroliranog kretanja automobila, vozačica je iz automobila ispala na zemljanu površinu. Od posljedica zadobivenih ozljeda, na putu prema bolnici, vozačica je preminula u vozilu Hitne medicinske pomoći.  

U vrijeme obavljanja očevida, od 14.30 do 15.25 sati promet navedenom dionicom bio je obustavljen.

Nad tijelom preminule naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće. 
 
Policija je o događaju je izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

Stranica