Poziv građanima: Predložite lokacije za nadzor brzine

Slika /2022/POLICIJA/briševo.jpg

U sklopu ROADPOL-ovih aktivnosti na području država članica provesti će se 24-satni pojačani nadzor brzine

Foto: Ilustracija

Policijska uprava zadarska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu.

Navedeni 24-satni nadzor na području Policijske uprave zadarske provesti će se 19. travnja 2024. godine u vremenu od 00.00 do 24.00 sati. Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.

U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti provođenja nadzora brzine na predloženim lokacijama.

Od danas, 02. travnja do petka, 12.  travnja 2024. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa. Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom,- na mail adresu Policijske uprave zadarske: zadarska@policija.hr

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

U cilju veće sigurnosti prometa, policija i dalje poziva na pojačan oprez uz dosljedno poštivanje  prometnih pravila i propisa.
 
 

Stranica