​Policija mu pronašla drogu i oružje

Slika /2021/droga/droga 31.12..jpg

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u Neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari,  osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Foto: PU zadarska
 
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanja nad 46-godišnjakom zbog posjedovanja droge i oružja.

Naime, jučer, 30. prosinca na širem zadarskom području u sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i automobila koje osumnjičenik koristi, a kojom prilikom je pronađeno i od njega oduzeto ukupno oko 114 grama droge kokain, pakirano u više pojedinačnih PVC vrećica, jedna zračna puška, 21 komad raznog streljiva te novac za kojeg se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kaznena djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari,  protiv 46-godišnjeg osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru te je jutros predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Stranica