Otkriveni počinitelji provale u dječji vrtić

Slika PU_ZD/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 20 i 25 godina, koje se sumnjiči da su početkom veljače, u društvu maloljetne osobe  provalili u dječji vrtić u SV. Filipu i Jakovu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 20 i 25 godina, koje se sumnjiči da su  početkom veljače,  u društvu maloljetne osobe (16 godina), provalili u dječji vrtić u SV. Filipu i Jakovu. Tom prilikom su otuđili dva televizora i DVD te ih sakrili u kući 57-godišnje vlasnice, koju je maloljetnik prethodno provalio.

Također se 20-godišnjak i maloljetnik sumnjiče da su u Sv.Filipu i Jakovu početkom mjeseca  provalili u kuću u vlasništvu 64-godišnjaka te otuđili DVD i alkoholno piće.

Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, većina  otuđenih predmeti je vraćena vlasnicima, a protiv osumnjičenih je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica