Osumnjičen za više krađa u zadarskim trgovinama

Slika /2023/POLICIJA/krim 2.jpg

Zadarska policija razriješila jedanaest krađa počinjenih na štetu raznih trgovina tijekom posljednih mjeseci

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Zadar su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađe.
 
Sumnjiči ga se da je u proteklom razdoblju od rujna do prosinca mjeseca ove godine u najmanje jedanaest navrata iz zadarskih trgovina otuđivao razne artikle, najviše parfeme, a ukupna materijalna šteta pričinjena imovinskim kaznenim djelima  se procjenjuje na preko 2 500 eura.
 
Tako se sumnjiči da je 03. studenog u  Zadru, iz poslovnice trgovačkog društva na Širokoj ulici otuđio tri parfema, a da je 11. studenog iz trgovine u sklopu trgovačkog centra na ulici Put Murvice otuđio dva parfema i pribor za brijanje.
Nadalje, da je 13. studenog iz trgovine u ulici Bleiburških žrtava otuđio tri ženska parfema,  dok je 23. listopada  iz trgovine na Relji  također otuđio tri vrijedna parfema.
 
Isto tako sumnja se da je tijekom rujna na Širokoj ulici u pet navrata ulazio u trgovinu iz koje je otuđio 13 komada raznih parfema, a iz trgovina na Obali kneza Branimira i na ulici Dalmatinskog sabora je otuđivao razna sredstva za higijenu i sredstva za pranje.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 32-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 

Stranica