​Osumnjičen za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju

Slika /2022/POLICIJA/POLICIJA11.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom u svezi kaznenog djela teška tjelesne ozljeda.

Sumnjiči ga se da je 26. listopada oko 15,45 sati u Benkovcu, na parkiralištu fizički najprije napao 49-godišnjaka, a potom iz vozila izvadio drvenu palicu kojom ga je udarao, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Policijski službenici su ga ubrzo pronašli, kojom prilikom se osumnjičeni više puta oglušio na naredbe policajaca, vičući i  odbijajući poći s njima, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile te je savladan i priveden u prostorije policije.

Ozlijeđenom 49-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u OB Zadar gdje su ozljede okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda – pokušaj te je jučer predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Stranica