Obavijest građanima o uručenju gotovih isprava

Slika /PU_ZD/slike/ilustr za osobne o.jpg

Termini preuzimanja izrađenih osobnih dokumenata će biti individualizirani 

Foto: ilustracija

Kako bi se unatoč uvedenim promjenama uvjeta života i režima poslovanja funkcioniranje nužnih i potrebnih rutina održalo na optimalnoj razini, Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava sve građane kojima izrađene osobne isprave nisu uručene, a koji su pri predaji zahtjeva ostavili kontakt brojeve svojih telefona, da će u narednim danima zaprimiti obavijest našeg Ministarstva radi dogovora oko termina uručenja isprave. 

Obavijest će sadržavati podatak o broju telefona i e-adresi policijske uprave ili postaje, na koju se trebaju javiti zbog dogovora o terminu preuzimanja izrađene isprave.  

Kako se zbog epidemije COVID-19 te zaštite zdravlja građana i zaposlenika MUP-a, ne bi stvarale gužve, termini će biti individualizirani, pa će se uručenja isprava obavljati postupno, kroz određeno razdoblje.

Riječ je o slijedećim osobnim ispravama:   

·         osobnim iskaznicama, 
·         putnim ispravama, 
·         vozačkim dozvolama, 
·         dozvolama boravka azilanata i stranaca pod supsidijarnom zaštitom, 
·         potvrdama o prijavi privremenog boravka državljana država članica Europskog gospodarskog prostora, 
·         boravišnim iskaznicama za državljane država članica Europskog gospodarskog prostora i članove obitelji državljana       Europskog gospodarskog prostora i 
·         biometrijskim dozvolama za boravak državljana trećih zemalja.

Građanima zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju, te i ovim putem apeliramo da se pridržavaju danih uputa prilikom preuzimanja osobnih isprava, zbog zaštite njih samih i svih nas.

Sve kontakt brojeve telefona upravnih poslova možete pogleadti na web stranici Policijske uprave zadarske OVDJE

Stranica