Novogodišnja noć u Zadru protekla mirno

Slika /PU_ZD/policija05.jpg

Policijski službenici su u novogodišnjoj noći brinuli o stanju sigurnosti na javnim okupljanjima i provodili pojačane aktivnosti u prometu te je novogodišnja noć u Zadru protekla mirno  

Foto: Ilustracija

Novogodišnja noć na zadarskom području protekla je mirno, svi dočeci Nove godine i brojna javna okupljanja protekli su sa sigurnosnog aspekta u najboljem redu, nije bilo ozljeđivanja prilikom uporabe pirotehnike te nisu zabilježeni događaji koji bi u znatnoj mjeri narušili stanje sigurnosti.
 
U novogodišnjoj noći zabilježena su dva narušavanje javnog reda i mira  na području grada Zadra i jedno na području Vira.
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, dogodilo se pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđena, dok tijekom jučerašnjeg dana nije bilo zabilježenih prometnih nesreća.
 
Budući da su građani poslušali savjete policije vezano za rukovanje pirotehnikom i time podržali tradicionalnu preventivnu akciju ''Mir i dobro'', kojoj je cilj spriječiti teže posljedice koje mogu nastati zbog  neopreznog rukovanja pirotehničkim sredstvima i zlouporabom vatrenog oružja, na području zadarska županije nije bilo ozljeđivanja prilikom uporabe pirotehnike niti oštećenja imovine.


Policijska uprava zadarska zahvaljuje svima koji su pridonijeli da novogodišnja noć protekne u povoljnom ozračju. 


 

Stranica