Nagrada "Nasmiješeno sunce" za zadarskog policajca

  • Slika /2022/nasmiješeno sunce22/NS1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ovogodišnju nagradu „Nasmiješeno sunce“ primio je Tomislav Jović, policijski službenik Policijske postaje Zadar

Foto: PU zadarska

Danas, 16. prosinca, u Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru, održana je godišnja dodjela priznanja Grada Zadra „Nasmiješeno sunce“  kojom se nagrađuju najuspješniji u ostvarenju turističke sezone. Nagrade se dodjeljuju već dvadesetu godinu za redom u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Obrtničkom komorom Zadarske županije, Udruženjem obrtnika Zadar, Udrugom zadarskih ugostitelja, TZ Zadarske županije i TZ Grada Zadra.

Ovogodišnji nagradu „Nasmiješeno sunce“ u kategoriji Najbolji policajac primio je Tomislav Jović, policijski službenik Policijske postaje Zadar.

Tomislav Jović posao policijskog službenika  obavlja od 2011. godine, u ustrojstvenoj jedinici II. Policijske postaje Zadar i kasnije po spajanju I. i II. PP Zadar u jedinstvenu postaju Policijsku postaju Zadar. U svom poslu je u svakodnevnom neposrednom kontaktu s građanima, a u ljetnim mjesecima i s brojnim stranim državljanima, bilo da im je potrebna pomoć ili neka informacija. Tijekom takvih kontakata iskazao je razumijevanje, ljubaznost i profesionalnost što se više puta iskazalo usmenim zahvalama stranaka, a u svom radnom okruženju suradničkog je ponašanja i osobnim primjerom potiče ostvarivanja pojedinačnih i zajedničkih organizacijskih uspjeha.

Svojim radom, požrtvovanošću i nesebičnošću u obavljanju poslova policije značajno je doprinio stanju sigurnosti na području lokalne zajednice Grada Zadra i time doprinio ugledu i efikasnosti policije.   

Uz ostale nagrađene sugrađane, Tomislav Jović  priznanje je primio od direktora Turističke zajednice Grada Zadra, Maria Paleke  i Mate Pinčića iz Grada Zadra. Na svečanosti  koju su glazbenim točkama uveličali učenici Glazbene škole Blagoje Bers,  bili nazočni brojni uzvanici  i  predstavnici medija.
 
Čestitamo policijskom službeniku na dobivenom priznanju!
 

Stranica