Kazneno prijavljen zbog prijevara

Slika /2023/POLICIJA/policija natpis4.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela Prijevara te je jučer predan pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kaznenog djela prijevare.
Sumnjiči ga se da je u prosincu 2021. godine u Zadru s 39-godišnjakom dogovorio kupoprodaju građevinske skele za koju mu je oštećeni isplatio polog od 3 tisuće eura, nakon čega nije poštovao rok isporuke niti mu je vratio novac.

Također ga se sumnjiči da je u listopadu 2021. godine posudio novac od 53-godišnjaka držeći ga u zabludi da će mu posuđeni novac vratiti u određenom roku, a što nije učinio te ga na taj način oštetio za iznos od oko 6 600 eura.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 32-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela Prijevara te je jučer predan pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Stranica