Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika /PU_ZD/auto_policija06.jpg

Dovršena tri kriminalistička istraživanja, u kojem su otkriveni počinitelji teških krađa i prijevara

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac i Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je tijekom mjeseca ožujka u Zelengradu ( Obrovac) provalio u crkvu, odakle je otuđio novac – milodar. Također ga se sumnjiči da je početkom mjeseca svibnja u Bjelini (Benkovac), pokušao provaliti u crkvu.

Kriminalističko istraživanje je provedeno u suradnji s PU šibensko-kninskom, te je 56-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog teških krađa predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u utorak ( 23.srpnja) u Ninu provalio u ugostiteljski objekt 42-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio novac.

Protiv 22-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.
 

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevaru.
Naime, krajem prošle godine 30-godišnjak je putem oglasa naručio i platio mobitel, kojeg mu 32-godišnjak do danas nije isporučio.

Protiv 32-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog prijevare.

Stranica