Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/pretraga01.jpg

 Policijski službenici II Policijske postaje jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim muškarcem kojeg se sumnjiči da je početkom veljače u  ulici Benkovačka cesta provalio u ugostiteljski objekt  te otuđio novac, mobitel i

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II Policijske postaje jučer su dovršili  kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim muškarcem kojeg se sumnjiči da je početkom veljače u Zadru, u ulici Benkovačka cesta provalio u ugostiteljski objekt 32-godišnjeg vlasnike te otuđio novac, mobitel i piće. Protiv 32-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Gračac su dovršili  kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je početkom tjedna (13./14.veljače) u Bruvnu-Gračac otuđio 200 bala sijena 39-godišnjeg vlasnika. Protiv ovog 43-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu.

Također su policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili  kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim mladićem kojeg se sumnjiči da je 14. veljače u Vukšiću, na malonogometnom igralištu otpilao dvije metalne cijevi na konstrukciji u namjeri da ih otuđi.



Stranica