Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika /PU_ZD/slike/krim policija.jpg
Foto:Ilustracija

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja od njega je oduzeto oko 29,3 grama marihuane i digitalna vaga.
Protiv 26-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je 11./12. siječnja u Ždrelcu na Pašmanu provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac i razne cigarete. Protiv 30-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Teške krađe.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađu. Sumnjiči ga se da je u veljači prošle godine u Ulici Akcije Maslenice u Zadru iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio torbicu i cipele ukupne vrijednosti oko 1.500,00 kuna. Protiv 46-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Krađe.

 

Stranica