Anton Dražina ponovno imenovan načelnikom zadarske policije

  • Slika /imenovanje/2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Danas u Policijskoj postaji Zadar glavni ravnatelj policije Nikola Milina načelniku je uručio Rješenje o imenovanju

Foto: PU zadarska

Nakon provedenog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova na radno mjesto načelnik/ca policijske uprave, Anton Dražina je ponovno imenovan načelnikom Policijske uprave zadarske.
 
Naime, u provedenom postupku po internom oglasu glavni ravnatelj policije je ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću predložio imenovanje Antona Dražine, kao najboljeg kandidata za mjesto načelnika Policijske uprave zadarske.

Danas, 21. rujna 2022. godine u Policijskoj upravi zadarskoj, glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio je rješenje načelniku policijske uprave Antonu Dražini, a uručenju rješenja kojim mu se produžuje mandat na slijedećih pet godina, nazočni su bili i rukovodeći policijski službenici Policijske uprave zadarske.
 
Čestitajući mu na imenovanju, glavni ravnatelj policije je kazao kako će naredno razdoblje biti izazovno, kako se policija neprestano treba ostvarivati na dobrobit građana, te istaknuo: „Vi ste policijska uprava koja je napravila najveći iskorak u jednom dijelu i organizacijskom što se tiče integracije policijskih postaja jer što smo homogeniji, bolje ostvarujemo rezultate i imamo više operativnosti.“
 
Načelnik, Anton Dražina se zahvalio na ponovno ukazanom povjerenju i u svom kratkom obraćanju napomenuo kako u ovom, za policiju izazovnom vremenu i dalje očekuje iskorak u organizacijskom smislu poglavito zbog specifičnosti i posebnosti teritorijalnog područja Policijske uprava zadarske.

Na kraju je naglasio kako će sa svojim suradnicima raditi na ostvarenju još boljih radnih rezultata te nastojati uz priljev mladih policijskih naraštaja realizirati zadane ciljeve u razdoblju koje je pred nama.
  
Potom je glavni ravnatelj policije u pratnji načelnika i suradnika obišao prostorije Policijske postaje Zadar, postaje koja je oformljena tijekom reorganizacije policijskih postaja u prethodnom razdoblju.
 

Stranica