Uhićen trojac zbog više krađa i provala

Slika PU_ZD/pu zadarska.JPG

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 18 i 23-godišnjak potkraj siječnja provalili u poslovni prostor obrta u ul. Ivana Lucića u Zadru i otuđili bakrene cijevi i kabel u vrijednosti od oko 8 000 kuna. Svu trojicu se sumnjiči da su sredinom siječnja u Ražancu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe u dobi od 18, 23 i 24 godine, koje se sumnjiči da su počinili više krađa i provala na zadarskom području. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 18 i 23-godišnjak potkraj siječnja provalili u poslovni prostor obrta u ul. Ivana Lucića u Zadru i otuđili bakrene cijevi i kabel u vrijednosti od oko 8 000 kuna. Svu trojicu se sumnjiči da su sredinom siječnja u Ražancu provalili u kuću u vl. 64-godišnjaka i otuđili keramičke pločice vrijedne oko 4 500 kuna.

Također ih se sumnjiči sa su u protekla tri mjeseca sa obiteljskih kuća u Ražancu i kapelice na novigradskom groblju otuđili bakrene oluke.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog kaznenih djela Teške krađe i krađe.



Stranica