Radni sastanak s novinarima

Slika PU_ZD/radni sastanak 1.jpg

Načelnik Zlatko Sokolar se osvrnuo na dosadašnju suradnju sa novinarima, zahvalio im se na trudu u praćenju svih afirmativnih i proaktivnih zadaća policije, kao i dnevnih događanja od interesa za javnost. Novinari, a odazvali su se pozivu gotovo iz svih redakcija, naveli su konkretne primjere suradnje za pohvalu, a isto tako iznijeli prijedloge za poboljšanje suradnje.

Foto: PU zadarska

Danas je u 10.30 sati, u službenim prostorijama Ureda načelnika Policijske uprave zadarske održan zajednički radni sastanak predstavnika medija koji prate „crnu kroniku“ sa šefovima smjena OKC-a i policijskim službenicima za odnose s javnošću.

Tema sastanka je bila  primjena sustava promptnog izvješćivanja putem SMS-poruka, kao i osvrt na dosadašnju kvalitetu i stil komunikacije između policije i medija.

 

 

Na sastanku je bio nazočan načelnik Zlatko Sokolar, zamjenik načelnika Marko Buljat, načelnik OKC Ivan Gambiraža te voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Božidar Budiša.

Načelnik Zlatko Sokolar se osvrnuo na dosadašnju suradnju sa novinarima, zahvalio im se na trudu u praćenju svih afirmativnih i proaktivnih zadaća policije, kao i dnevnih događanja od interesa za javnost.

 

 

 

Novinari, a odazvali su se pozivu gotovo iz svih redakcija, naveli su konkretne primjere suradnje za pohvalu, a isto tako iznijeli prijedloge za poboljšanje suradnje.

 

 

Na kraju je konstatirano kako je međusobna suradnja iznimno dobra, služba odnosa sa javnošću u svakodnevnom radu teži transparentnom radu, demistifikaciji rada policije i objektivnom izvješćivanju javnosti.



Stranica