Benkovac - dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22 i 28-godišnjakom sa Benkovačkog područja koje se sumnjiči da su u siječnju prošle godine, u Kožlovcu iz podruma kuće u izgradnji otuđili razni vodoinstalacijski materijal

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22 i 28-godišnjakom sa Benkovačkog područja  koje se sumnjiči da su u siječnju prošle godine, u Kožlovcu iz podruma kuće u izgradnji otuđili razni vodoinstalacijski materijal u vlasništvu građevinskog poduzeća iz Novske ukupne vrijednosti oko sedam tisuća kuna. Protiv njih slijedi kaznena prijava.

Također su Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili  kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom sa Benkovačkog područja  kojeg se sumnjiči da je, u početkom siječnja ove godine, u Lisičiću iz garaže kuće u vlasništvu 48-godišnjaka otuđio motornu pilu marke „Stihl“. Pila je vraćena vlasniku, a protiv njega slijedi kaznena prijava.



Stranica