Održana završna svečanost kampanje Živim život bez nasilja

Slika PU_ZD/početna.jpg

Foto: PU zadarska

Jučer, s početkom u 17 sati u u O.Š. Šimuna Kožičića Benje u Zadru održana je završna svečanost povodom završetka kampanje „Živim život bez nasilja“.

Uz predstavnike PU zadarske na svečanosti su bili i župan zadarske Županije Stipe Zrilić, predstavnik Gradske uprave pročelnik Joso Nekić, ravnatelj Obiteljskog centra Zadar Dario Vučenović, ravnatelji, profesori i učenici osnovnih osnovnih škola zadarske županije.

Nakon pozdravnih govora ravnatelja osnovne škole Šimuna Kožičića Benje Marka Marina, načelnika PU zadarske Zlatka Sokolara i župana Stipe Zrilić učenici iz osnovnih škola izveli su dvije predstave, jednu plesno-pjevačku točku, dok je zbor otpjevao himnu i prigodnu pjesmu, sve na temu života bez nasilja.

Za kraj skup su zabavili Tomislav Bralić, koji je bio zaštitno lice ove kampanje u našoj županiji i grupa INTRADE koji su otpjevali tri pjesme. 

Načelnik PU zadarske uručio je priznanja i darove koje su osigurali Županija zadarska i MUP za prva tri likovna rada koja su izabrana na likovnom natječaju koji je u posljednja dva tjedna proveden u osnovnim školama.

Prvo mjesto osvojila je MIKELA GOVORČIN,  učenica 7 D razreda O.Š. Šime Budinića, drugo mjesto je osvojila KATARINA RAPAN, učenica 6. razreda osnovne škole Zemunik iz Zemunika Donjeg, dok je priznanje za treće mjesto pripalo DORIS ŠIMUNOV, učenici 7 B razreda O.Š. Šimuna Kožičića Benje.

Također je načelnik uručio zahvalnice partnerima koji su dali svoj nesebičan dopinos provođenju ove kampanje.

Odmah po završetku pripredbe u športskoj dvorani Mocire održana je malonogometna utakmica u mješovitim muško-ženskom ekipama sastavljenim od učenika, profesora, ravnatelja škola, policijskih službenika i djelatnika zadarske županije.



Stranica