Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/Provalnički alat 2.jpg

 Policijski službenici I Policijske postaje Zadar jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom iz Zadra za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je provalio u prodavaonicu Sonik u Kožinu i otuđio veću količinu cigareta. U ranim jutarnjim satima policajci su ga zatekli u blizini mjesta događaja dok je u vozilu kojiom je upravljao pronađen provalnički alat.

Foto: PU zadarska

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom iz Zadra za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je provalio u prodavaonicu Sonik u Kožinu i otuđio veću količinu cigareta. U ranim jutarnjim satima policajci su ga zatekli u blizini mjesta događaja dok je u vozilu kojiom je upravljao  pronađen provalnički alat. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe provaljivanjem

 Također su   dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Zadra za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je 15.rujna ove godine, na trajektu na relaciji Preko-Zadar. iz osobnog automobila u vlasništvu 43-godišnjeg zadranina otuđio torbu sa dokumentima i novcem. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Isto tako, jučer su  policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je 22.studenog ove godine u mjestu Šimuni na Pagu otuđio 200 komada mesinganih stupića, bušilicu i elektromotor u vlasništvu 65-godišnjaka. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

 



Stranica