Predstavljen novi glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan

Slika PU_ZD/elis sandra.JPG

Na današnjoj konferenciji za medije u prostorijama Policijske uprave Zadar, predstavljen je novi glasnogovornik PU zadarske – Elis Žodan, diplomirani pravnik s 18 godina iskustava u radu policije. Sandra Poljak Jurinčić zahvalila se medijima na dugogodišnjoj iznimno korektnoj suradnji, te preuzela novu dužnost u Uredu načelnika na poslovima prevencije.

Foto: PU zadarska

Na današnjoj konferenciji za medije u prostorijama Policijske uprave Zadar, predstavljen je novi glasnogovornik PU zadarske – Elis Žodan, diplomirani pravnik s 18 godina iskustava u radu policije. 

Sandra Poljak Jurinčić zahvalila se medijima na dugogodišnjoj iznimno korektnoj suradnji, te preuzela novu dužnost u Uredu načelnika na poslovima prevencije.

Načelnik PU zadarske, Zlatko Sokolar je tom prigodom pozdravio njezino profesionalno napredovanje, zahvalio se na dosadašnjem radu i doprinosu u izgradnji povjerenja građana u policiju te ujedno predstavio novog glasnogovornika, Elisa Žodana. Kako je sam Žodan naglasio, ovaj će posao za njega biti profesionalni izazov.



Stranica