Obrovac - prevrnuo se kamion pun kukuruza

Slika PU_ZD/policajac_autocesta03.jpg

Krećući se dionicom D-27 iz smjera Zatona obrovačkog prema Kruševu, 24-godišnji vozač teretnog vozila marke Man zagrebačkih registracijskih oznaka, je izlaskom sa mosta na rijeci Zrmanja i ulaskom u lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom usljed čega se vozilo sa prikolicom prevnulo dok se teret rasuo okolo ( usitnjeni kukuruz).

Foto: Ilustracija

Sinoć oko 23 sata u Obrovcu dogodila se prometna nesreća- prevrtanje  teretnog vozila i prikolice.  Krećući se dionicom D-27 iz smjera Zatona obrovačkog prema Kruševu, 24-godišnji vozač teretnog vozila marke Man zagrebačkih registracijskih oznaka, je izlaskom sa mosta na rijeci Zrmanja i ulaskom u lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom usljed čega se vozilo sa prikolicom prevnulo dok se teret rasuo okolo ( usitnjeni kukuruz).

U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, nastala je materijalna šteta na poslovnici Fine, na kojoj su oštećena izložna stakla. Vozač kamiona je sankcioniran zbog učina prekršaja iz čl.51. Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Očevid na mjestu nesreće je završen, a u tijeku je uklanjanje vozila sa kolnika.



Stranica