Uhićeni počinitelji bludnih radnji i razbojništva

Slika PU_ZD/uhicenik01.jpg

Policijski službenici II PP Zadar provode kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i mlađim punoljetnikom koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo Bludnih radnji. Naime, sinoć oko 21.30 sati zaprimljena je dojava da je oko 19.30 sati na peronu Autobusnog kolodvora u Zadru maloljetnoj 17-godišnjakinji prišla grupica mladića od kojih su joj se dvojica počela obraćati na vulgaran način, a potom je hvatali po dijelovima tijela.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II PP Zadar provode kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i mlađim punoljetnikom koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo Bludnih radnji.

Naime, sinoć oko 21.30 sati zaprimljena je dojava da je oko 19.30 sati na peronu Autobusnog kolodvora u Zadru maloljetnoj 17-godišnjakinji prišla grupica mladića od kojih su joj se dvojica počela obraćati na vulgaran način, a potom je hvatali po dijelovima tijela.

Dok je uzmicala udarila je glavom u zid, a u Općoj bolnici Zadar nisu utvrđene ozljede.

Danas su uhićeni 17-godišnjak i 19-godišnjak, obojica sa zadarskog područja, nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Maloljetni 17-godišnjak se također sumnjiči da je dana 9. studenog oko 13.50 sati počinio kazneno djelo Razbojništva na način da je zaprijetivši i odgurnuvši maloljetnog 16-godišnjaka, od njega oduzeo manji novčani iznos.

Obojica će, uz kaznenu prijavu, tijekom dana biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda.



Stranica