Biograd-dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika PU_ZD/napad_palicom.jpg

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv 21-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a protiv 24-godišnjaka zbog Prijetnje i Teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Foto: Ilustracija

Jučer prijepodne uhićen je 21-godišnjak koji se sumnjiči da je u subotu, 3. srpnja, oko 4. 25 sati osobnim vozilom udario u metalna ulazna vrata dvorišta disco bara Marina u Biogradu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da ga je prethodno, oko 4 sata, 24-godišnjak fizički napao u discu, a potom ga vani nastavio tući palicom po tijelu. U Općoj bolnici Zadar ozljede su mu okvalificirane kao lakše.

Također je zaprimljena prijava 22-godišnjaka, brata ozlijeđenog, da mu je isti 24-godišnjak u subotu prijepodne prijetio, sve u vezi sukoba s njegovim bratom.

Jučer poslijepodne uhićen je i 24-godišnjak. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv 21-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a protiv 24-godišnjaka zbog Prijetnje i Teške tjelesne ozljede u pokušaju.

 


Stranica