Kontakt policajci posjetili dječji vrtić "Zlatna lučica" u Sukošanu

Slika PU_ZD/sukosan300X200.jpg

Foto: PU zadarska

U sklopu provedbe projekta "Policija u zajednici", policijski službenici PU zadarske su u četvrtak, 29. travnja posjetili mališane u dječjem vrtiću "Zlatna lučica" u Sukošanu. 

Posjet dječjem vrtiću ostvaren je u suradnji sa regionalnim klubom "IPA Zadarska" koji je svakom djetetu osigurao po jednu bojanku naziva "Prometna bojanka za djecu", dok su kontakt-policajci II PP Zadar djecu darivali s policijskim reflektirajućim mini prslucima i plakatima "Djeca pješaci u prometu". 

Za vrijeme posjeta Robert Buble, kontakt-policajac II PP Zadar, djeci je pojasnio kako se trebaju ponašati kada prelaze preko ceste, dok su Ante Fuzul, policijski službenik za prevenciju II PP Zadar i Josip Pavičić, koordinator za rad kontakt-policije PU zadarske i član Upravnog odbora "IPA Zadarska", djeci podijelili bojanke i druge darove te im pomogli u bojanju policajaca i policijskih vozila u bojanki. 

Nakon što su pobojali policajce u bojanki, djeca su "smekšala" policijske službenike da ih provozaju u policijskom vozilu pa je palo nekoliko vožnji po Sukošanu. Oduševljenju kod djece i njihove odgajateljice Danijele Katuša nije bilo kraja pa su policajci morali uključiti i policijsku rotaciju sa sirenom.

 


Stranica