4. malonogometni turnir "Policija u zajednici"

Slika PU_ZD/turnir00.jpg

Foto: PU zadarska

I ove je godine održan malonogometni turnir "Policija u zajednici" , četvrti u organizaciji kontakt-policije II PP Zadar.

Jednodnevno natjecanje odvijalo se u športskoj dvorani u Poličniku, a mali nogomet je igralo oko 150 učenika petih i šestih razreda iz 14 osnovnih škola sa područja nadležnosti II PP Zadar.

 Sudjelovali su :

OŠ "Poličnik" iz Poličnika, OŠ "Kruno Krstić" iz Zadra, OŠ "Stanovi" iz Zadra, OŠ "Smiljevac" iz Zadra, OŠ "Zadarski otoci" iz Zadra, OŠ "Stjepana Radića" iz Bibinja, OŠ "Sukošan" iz Sukošana, OŠ "Galovac" iz Galovca, OŠ "Vladimira Nazora" iz Škabrnje, OŠ "Zemunik" iz Zemunika Donjeg, OŠ "Braća Ribar" iz Posedarja, OŠ "Jurja Barakovića" iz Ražanca, OŠ "Braća Radić" iz Pridrage i OŠ "Novigrad" iz Novigrada.  

Pobjednik malonogometnog turnira "Policija u zajednici" je OŠ "Braća Ribar" iz Posedarja koja je u finalnoj utakmici rezultatom 3:2 nadmašila OŠ "Vladimir Nazora" iz Škabrnje.

Treće mjesto osvojila je OŠ "Jurja Barakovića" iz Ražanca koja je pobijedila OŠ "Zadarski otoci" iz Zadra rezultatom 4:2 nakon izvođenja penala. 

Poredak:

1. OŠ "Braća Ribar" Posedarje

2. OŠ "Vladimira Nazora" Škabrnja

3. OŠ "Jurja Barakovića" Ražanac

4. OŠ "Zadarski otoci" Zadar 

Najbolji igrač turnira bio je Andrija Bubnjar iz OŠ "Vladimira Nazora" Škabrnja.

Najbolji strijelac sa 9 postignutih golova bio je Karlo Butić iz OŠ "Vladimira Nazora" Škabrnja, a za najboljeg golmana proglašen je Marko Brkljača iz OŠ "Braća Ribar" Posedarje. 

Najboljim momčadima dodijeljeni su pehari i prigodni pokloni (nogometne lopte i memory stickovi i majice), a najboljim pojedincima statue.

Tijekom održavanja malonogometnog turnira, kontakt-policajci su igračima i gledateljima podijelili  sendviče,   krafne, sokova i vodu.

 Vjerujemo da ovakvi športski projekti kontakt-policije, koji okupljaju veći broj djece i mladeži, dugoročno uvelike doprinose uspostavi povjerenja i boljoj povezanosti i suradnji građana i policije. Kroz ovakve aktivnosti djeca i mladež osobno upoznaju "svog" kontakt-policajca te vjerujemo da u njima vide prijatelje koji će im pomagati i biti na usluzi. 

 
 


Stranica