U prometnoj nesreći smrtno stradao 17-godišnjak

Slika PU_ZD/traka03.jpg

Jutros je u Općoj bolnici Zadar, od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminuo 17-godišnjak sa biogradskog područja. Prometna nesreća dogodila se u nedjelju, 18.travnja oko 1.35 sati u Biogradu, kada je 19-godišnjak, upravljajući vozilom marke Citroen Berlingo zadarskih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje,

Foto: Ilustracija

Jutros je u Općoj bolnici Zadar, od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći  preminuo 17-godišnjak sa biogradskog područja.
 

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju, 18.travnja oko 1.35 sati u Biogradu,  kada je 19- godišnjak, upravljajući  vozilom marke Citroen Berlingo zadarskih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje, krećući se ulicom Ljudevita Gaja, na raskrižju s ulicom Dr.Franje Tuđmana  oduzeo prednost osobnom vozilu marke Škoda Fabia zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći  je teške tjelesne ozljede zadobio  maloljetni putnik iz Citroen Berlinga, koji je jutros preminuo, dok je vozač lakše ozlijeđen.

Protiv 19-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 


Stranica