Teška tjelesna ozljeda u Biogradu

Jučer je dovršena kriminalistička obrada u svezi fizičkog sukoba u Biogradu između dva hrvatska i više poljskih državljana kojom je utvrđena osnovana sumnja da je 21 godišnjak sa biogradskog područja nanijeo teške tjelesne ozljede poljskom državljaninu, dok je 22 godišnjak lakše ozlijedio drugog poljskog državljanina


Jučer je dovršena kriminalistička obrada u svezi fizičkog sukoba u Biogradu između dva hrvatska i više poljskih državljana kojom je utvrđena osnovana sumnja da je 21 godišnjak sa biogradskog područja nanijeo teške tjelesne ozljede poljskom državljaninu, dok je 22 godišnjak lakše ozlijedio drugog poljskog državljanina. Protiv 21 godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog Teške tjelesne ozljede, dok je protiv 22 godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Tjelesne ozljede iz čl. 98. KZ.

Naknadno je utvrđeno da je i 21 godišnjak teško ozlijeđen zbog čega je podnesena kaznena prijava protiv maloljetnog (17 godišnjeg) poljskog državljanina.

Protiv oba hrvatska državljanina Prekršajnom sudu u Biogradu podnesen je i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja, dok je protiv tri poljska državljanina za koje je utvrđeno da su sudjelovali u tučnjavi podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

 
 
 
 


Stranica