Teška tjelesna ozljeda

učer je zaprimljena dojava da su u nedjelju, 31. svibnja u Biogradu fizički napadnuti poljski državljani, među kojima su dvojica ozlijeđena.


Jučer je zaprimljena dojava da su u nedjelju, 31. svibnja u Biogradu fizički napadnuti poljski državljani, među kojima su dvojica ozlijeđena.

Prema dosada utvrđenom, spomenutog dana oko 22.30 sati 21 godišnjak i 22 godišnjak, obojica sa biogradskog područja, vozeći se u osobnom vozilu ul. Mihe Pracata u Biogradu, naišli su na grupu od 15ak poljskih državljana koji su hodali po sredini ceste i odbili se skloniti, nakon čega je došlo do tučnjave. U OB Zadar je konstatirano da je jedan poljski državljanin M.S.K.(1991) lakše ozlijeđen, dok je drugi poljski državljanin B.A.(1991) zadobio teške tjelesne ozljede.

Naknadno je utvrđeno da je i 21 godišnjak sa biogradskog područja također ozlijeđen, a čije ozljede još nisu okvalificirane.

U tijeku je kriminalistička obrada kako bi se utvrdile točne okolnosti pod kojima je došlo do fizičkog obračuna kao i počinitelji ovih kaznenih djela.

 


Stranica