29. obljetnica Vojno-redarstvene operacije Maslenica - posebna regulacija prometa

Slika /2022/VRO MASLENICA/vro maslenica.jpg

U subotu,  22. siječnja 2022. godine povodom obilježavanja 29. VRO Maslenica uspostaviti će se posebna regulacija prometa

Foto: Zadarska županija

U sklopu posebne regulacije prometa, za vrijeme trajanja programa obilježavanja, u vremenu od 08.00 do 10.45 sati promet će se odvijati po privremenoj regulaciji i to:
 
Od 08.00 do 09.30 sati bit će zatvorena Ulica Franka Lisice od raskrižja s ulicama Put Kotlara i Kneza Novaka Krbavskog do raskrižja s Ulicom Miroslava i Janka Perice, promet će se preusmjeravati u ulice Put Kotlara i Kneza Novaka Krbavskog.

Od 09.50 do 10.20 sati bit će zatvorena Ulica Vlatka Mačeka od raskrižja s ulicama Šestanski prilaz i Put Kotlara prema Ulici Ante Starčevića. Promet će se iz smjera Arbanasa usmjeravati Ulicom Bregdetti prema gradskom kolodvoru, dok će se promet Ulicom Miroslava i Janka Perice (smjer istok-zapad) preusmjeravati u Ulicu Put Kotlara.

Od 09.00 do 10.45 sati bit će zatvoren promet na raskrižju ulica Dr. Franje Tuđmana i Put Stanova u Ulicu Polačišće. ( promet iz Ulice Put Stanova biti moguć lijevo i desno u Ulicu dr. Franje Tuđmana, te do ulaza u podzemnu garažu trgovačkog centra), dok će istovremeno promet ulicom Dr. Franje Tuđmana (smjer zapad – istok) biti moguć samo ravno i lijevo u Ulicu Put Stanova.

Od 10.00 do 10.45 sati bit će zatvorena Ulica Obala kneza Branimira (smjer zapad – istok) na raskrižju s Ulicom 112.Brigade i promet će se preusmjeravati u ulicu 112. Brigade dalje prema Ulici dr. Franje Tuđmana.

Od 10.00 do 10.45 sati bit će zatvoren promet na raskrižju ulica Josipa Jurja Strossmayera i bana Josipa Jelačića na način da će se promet iz Ulice Josipa Jurja Strossmayera preusmjeravati lijevo u Ulicu bana Josipa Jelačića i istovremeno promet iz Ulice bana Josipa Jelačića u desno u Ulicu Josipa Jurja Strossmayera. Policijski službenici će potrebi vršiti fizičku regulaciju prometa  na raskrižju ulica Josipa Jurja Strossmayera i Ivana Mažuranića, te na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i dr. Franje Tuđmana.

Od 09.00 do 10.45 sati biti će zatvorena Ulica Petra Svačića, od Ulice Obala kneza Branimira do Ulice Polačišće.

Savjetujemo sudionike u prometu da se u navedena vremena  u najmanjoj mogućoj mjeri koriste navedenim cestovnim pravcima i koriste alternativne pravce kretanja, te pozivamo da poštuju privremenu prometnu regulaciju, ne parkiraju na prostorima koji nisu predviđeni za parkiranje, kako ne bi dolazilo do ometanja ili zastoja u odvijanju motornog i pješačkog prometa, također da način vožnje prilagode uvjetima na prometnicama te postupaju prema uputama policijskih službenika koji će obavljati regulaciju prometa

Dana 22.01.2022. godine u 12.00 sati  i dana 01. 02. 2022. godine u 10.30 sati, za vrijeme polaganja vijenaca u Kašiću, za sav promet na 20 minuta biti će zatvorena cesta kod spomen obilježja, na ulazu u Kašić. Molimo sve sudionike u prometu za razumijevanje te savjetujemo da u navedeno vrijeme koriste alternativne pravce kretanja  po uputama policijskih službenika na terenu.

Za vrijeme održavanja hodnje Koracima nade u istinu i Memorijalnog maratona Da se ne zaboravi, u subotu policijski službenici će osiguravati kretanje sudionika te upozoravamo sve vozače koji će prometovati dionicama cesta da voze oprezno i usporeno, da poštuju privremenu regulaciju, te upute i zapovijedi policijskih službenika.

Stranica