Župan primio nagrađene policijske službenike

Slika PU_ZD/vijesti/nagr.zupanija nasl.jpg

Foto: PU zadarska

Danas je zadarski župan Božidar Longin u Maloj vijećnici županije primio policijske službenike, dobitnike Zahvalnica te pojedinačne godišnje nagrade MUP-a.

Pojedinačnu godišnju nagradu za iznimnu hrabrost, požrtvovnost, odlučnost i ustrajnost u hvatanju počinitelja kaznenih djela teške krađe i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, čime je pridonio ugledu službe dobio je Ivan Ukalović iz Druge policijske postaje Zadar.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske istom je prilikom dodijelilo Zahvalnicu policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, koji su također pokazali iznimnu hrabrost, požrtvovnost i profesionalnost tijekom kriminalističkog istraživanja kaznenih djela: Bore Mršić, Željko Pilipović, Tomislav Škara, Marin Jadreško, Ivica Dučić, Šime Kokić, Robert Vatavuk, Josip Brkljačić, Hrvoje Zanki i Joso Bubnjar.

A zahvalnica je dodijeljena i umirovljenom policijskom službeniku PP Benkovac - Anti Čirjak.

 

Pri tom je župan zahvalio je načelniku Policijske uprave zadarske, Antonu Dražini i  nagrađenima na njihovom iznimnom radu i trudu, ističući kako je bio ponosan na Danu policije u Zagrebu, kojom prigodom su nagrađeni policajci iz Zadarske uprave, a to znači i zadarske županije

 

Na riječima zahvale i svečanom primanju zahvalio je načelniku PU, Anton Dražina, a u ime nagrađenih kratko se županu zahvalio i Bore Mršić voditelj službe kriminalističke policije.

 

Načelnik Dražina je pri tom istaknuo dobru suradnju sa područnom samoupravom, kao jednim od preduvjeta za stvaranje nove kvalitete rada i podizanja stupnja sigurnosti, koje se može postići samo sinergijom svih čimbenika u društvu.



Pisane vijesti