Zemunik: Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Slika /2023/POLICIJA/policija 200.jpg

Jučer, 01. ožujka oko 17.15 sati na ŽC-6011 u Zemuniku Donjem dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 54-godišnji hrvatski državljanin

Foto: PU zadarska

Prema rezultatima očevida, sumnja se da je do prometne nesreće došlo kada je 54-godišnji hrvatski državljanin upravljao kombi vozilom zadarskih registracijskih oznaka te dolaskom do raskrižja II. Ulice i XIV. Ulice, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega prelazi u prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera. Potom se vozilom vraća u svoju prometnu traku gdje prednjim dijelom vozila udara u prednji dio teretnog vozila zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin, koji je u namjeri da izbjegne sudar vozilom prešao u prometnu traku s kojom se iz suprotnog smjera kretao 52-godišnjak.
 

U prometnoj nesreći, na mjestu događaja smrtno je stradao 54-godišnjak, dok 46-godišnji vozač teretnog automobila i putnik iz istog vozila nisu ozlijeđeni.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

U vremenu od 17.30 do 22.40 sati, zbog očevida prometne nesreće za sav promet bila je zatvorena cesta na navedenoj dionici, a promet se odvijao obilaznim pravcima.



Stranica