Zbog prometnih prekršaja isključeni iz prometa

Slika /2022/POLICIJA/POLICIJA11.jpg

Biogradski policajci na cesti zatekli vozača koji je vozio pod utjecajem alkohola i vozača koji je vozio pod utjecajem droga te kod sebe imao drogu

Foto: Ilustracija

Jučer, 01. lipnja u 18.50 sati u Pakoštanima, policijski službenici Policijske postaje Biograd su pri nadzoru prometa zatekli 41-godišnjaka kako upravlja motociklom šibenskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,85 promila.

Vozač je isključen iz prometa te smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te će danas uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti prepraćen nadležnom sudu


Policijski službenici Policijske postaje Biograd su noćas, 02. lipnja u 00.30 sati u Biogradu u Ulici dr. Franje Tuđmana zaustavili automobil zadarskih registracijskih oznaka, kojim je pod utjecajem droga upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin.

Daljnjom kontrolom utvrđeno je da muškarac kod sebe ima oko 26 grama marihuane, koja mu je oduzeta te se protiv njega podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 


 

Stranica