Zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja dovedeni na Općinski sud u Zadru

Slika /2021/policija 1.jpg

U nedjelju, 17. ožujka u večernjim satima u Zadru evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira 

Foto: PU zadarska

Jučer, 18. ožujka na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru policijski službenici su uz optužni prijedlog prepratili dva muškarca u dobi od 34 i 22 godine zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja.
Naime, u nedjelju, 17. ožujka oko 19.45 sati u Zadru na predjelu Poluotoka, nakon što je 34-godišnjak krenuo iz ugostiteljskog objekta bez da je platio račun za usluge, 22-godišnjak, zaposlenik trgovačkog društva pokušao ga je spriječiti, a uslijed čega su se međusobno fizički sukobili.
Muškarcima je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.
Nakon saslušanja na nadležnom sudu, 34-godišnjaku je određena mjera zadržavanja u zatvoru.
 
 
Također, jučer su na Općinski sud dovedena dvojica muškaraca u dobi od 48 i 38 godina koji su se 17. ožujka 2024. godine oko 18.30 sati u Zadru u Ulici Obala kneza Domagoja tijekom zajedničkog druženja, prvo verbalno, a potom i fizički sukobili ispred ugostiteljskog objekta.
Uslijed fizičkog sukoba obojica su zadobili lakše tjelesne ozljede te im je pružena liječnička pomoć, nakon čega su dovedeni u prostorije policije gdje je utvrđeno kako su prekršaj počinili pod utjecajem alkohola. 
Na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, dovedeni su na Općinski sud u Zadru uz optužni prijedlog zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja, sukladno odredbama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 



Stranica