Zatečen kako upravlja BMW-om preko 170 km/h kroz naselje

Slika /PU_ZD/audi.jpg

Jedan vozač vozio autobus pod utjecajem alkohola, a drugi vozio BMW-om preko 170 kilometara na sat kroz naselje

Foto: Ilustracija

Jučer poslijepodne u 15.30 sati na autocesti A-1, neposredno  kod izlaza Zadar -1, policijski službenici Policijske postaje Obrovac su prilikom pojačanih kontrola u prometu zaustavili autobus privatnog prijevoznika,  kojim je upravljao 45-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2.57 g/kg.
Autobus dubrovačkih registarskih oznaka (bez putnika) je isključen iz prometa, a 45-godišnji vozač je smješten u prostorije policije do otrežnjenja, te mu je zbog prekršaja izdan Prekršajni nalog uz kaznu u iznosu od 7 000 kuna i također mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „D“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci.
 
Sinoć u 22,52 sati na D-8 u mjestu Bibinje, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar službenim vozilom presretač snimili su 26-godišnjeg vozača kako upravlja BMW-om brzinom od 173,8 km/h, na mjestu na kojem je brzina ograničena na 50 km/h.
Vozaču je na licu mjesta izdan Prekršajni nalog uz kaznu u iznosu od 5000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Stranica