Zadarski karneval 2020. - posebna regulacija prometa

Slika /PU_ZD/slike/raskrižje.jpg
U vremenu od 14. do 23. veljače 2020. godine, na području Grada Zadra održava se javno okupljanje pod nazivom „Zadarski karneval 2020“.
Dana 23. veljače 2020. godine „Zadarski karneval 2020“ završava tradicionalnom karnevalskom povorkom koja se održava na području Poluotoka. Početak okupljanja karnevalskih povorki je u 14,00 sati kod Gradskog mosta, a start povorke je u 15,00 sati. Trasa kretanja povorke je od Gradskog mosta Liburnskom obalom prema „Lančanim vratima“ i dalje ulicom Trg tri bunara prema „Gospi od Zdravlja“ gdje će se povorka uključiti u Široku ulicu.
Zbog neometanog prolaska/defilea karnevalske povorke od 13,30 sati bit će zatvoren promet od „Jazina“ u smjeru Gradskog mosta te će promet biti preusmjeravan iz ulice Obala kralja Tomislava u ulicu Narodnog lista i dalje u ulicu Šime Vitasovića.
Isto tako, od 13,30 sati promet će biti preusmjeravan Liburnskom obalom od „Lančanih vrata“ prema Istarskoj obali i dalje prema ulicama Božidara Petranovića i Zadarskog mira 1358. Očekivano vrijeme zatvaranja, odnosno preusmjeravanja prometa je do 16,00 sati.
Pozivamo stoga sudionike u prometu na strpljenje i razumijevanje, te molimo da se pridržavaju uputa policijskih službenika u navedenim zonama prometovanja.

Stranica